KÖLN - WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu, eğitim hayatını daha iyi şartlarda sürdürmek isteyen öğrenciler için kırtasiye desteği kampanyası başlattı. Kuruluş, 37 Euro’luk destekle bir öğrencinin eğitim yolculuğuna katkı sağlanabileceğini duyurdu.

Son dakika haberlerini ve önemli gelişmeleri anında telefonunuza alın.
👉 WhatsApp Kanalına KatılEĞİTİME DESTEK ÇAĞRISI
WEFA, “Bugünün öğrencileri, yarının doktorları, öğretmenleri, mühendisleri” mesajıyla yaptığı çağrıda, çocukların eğitim sürecinde ihtiyaç duyduğu kırtasiye desteğinin önemine dikkat çekti.
Kuruluş, her çocuğun farklı hayalleri bulunduğunu ve bu hayallere ulaşabilmeleri için eğitim imkânlarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
37 EURO İLE BİR ÖĞRENCİYE DESTEK
WEFA’nın açıklamasına göre 37 Euro’luk kırtasiye desteğiyle bir öğrencinin eğitim hayatını daha iyi imkânlarla sürdürmesine katkı sağlanabiliyor.
Bağış yapmak veya kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler WEFA’nın internet sitesi üzerinden bilgi edinebiliyor.
