Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Londra’da Uluslararası Demokratlar Birliği, iftar programı düzenledi

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) İngiltere Şubesi tarafından başkent Londra’da toplu iftar programı düzenlendi.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) İngiltere Şubesi tarafından başkent Londra'da toplu

Londra'daki Aziziye Camisi'nde yapılan iftar programına, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Koray Ertaş, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, UID İngiltere Başkanı Erdal Yetimova ile Londra'da yaşayan çok sayıda Türk vatandaşı katıldı.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri PDOF8LIT1GrP73 BEzfd

İftar programı öncesi konuşan Büyükelçi Ertaş, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ramazana buruk girildiğini ifade etti.

galeri F e51uMSsivft6Ryv4ub

Türk milletinin, görüş farklılıklarına bakmaksızın zor zamanlarda bir araya geldiğini kaydeden Ertaş, İngiltere'de de Türk toplumunun, Müslüman toplumun ve Britanyalıların bir araya gelerek Türkiye'ye destek verdiğini söyledi.

Yetimova da konuşmasında Türk derneklerinin yoğun bir çalışmayla yardımlar toplayıp Türkiye'ye gönderdiğini ifade etti.

Bundan sonraki süreçte de yardımların süreceğini kaydeden Yetimova, iftar programı kapsamında da yardım toplanacağını belirtti.