Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

DİTİB, Mali’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile vekalet yoluyla kurban organizasyonu kapsamında Batı Afrika ülkesi Mali’de kesilen kurban etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri 0R9QBCgfDXNIQgojsTde

“Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla vekaletle kurban kesim organizasyonu DİTİB ve TDV gönüllüleri gözetiminde, Mali ve başkent Bamako’da yapılan kesimlerin ardından etler 5’er kiloluk paketlerde 50 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı.

galeri 5dC4 8yW6yWWKqKUXMM

DİTİB gönüllüsü olarak Mali’de bulunan Württemberg DİTİB Eyalet Bölge Birliği Başkanı İsmet Harbi, vekaletle kurban kesimini organizasyonu kapsamında kesim ve dağıtım yapıldığını söyledi.

Harbi, “Vekaleten kurban kesiminin ardından kurban etlerini 50 bin ihtiyaç sahibi aileye dağıttık. Dağıtım esnasında çocuklarıda hediyelerimizle sevindirdik. Yolumuzu ümit ve hasretle bekleyen gönüllere umut olmak için DİTİB teşkilatımıza teveccüh gösteren bağışçı kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Emanetlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak gönül köprüleri kurduk, Allah bağışçılarımızın kurbanlarını makbul eylesin” dedi.

galeri tlfO1r83vce6ubg76gen

Ercüment Aydın / Köln