Close Menu
Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    31 Mayıs 2025
    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi Cumartesi, Mayıs 31
    • Gazete Arşivi
    • Makale
    • Röportaj
    • Foto Galeri
    • Video Galeri
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    • Avrupa
    • Balkanlar
    • Türkiye
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Teknoloji
    • Aile/Sağlık
    • Spor
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Anasayfa»Türkiye»YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız
    Türkiye

    YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız

    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi30 Haziran 2022
    YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız
    YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız
    Paylaş.
    Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link

    Edirne Valisi Kırbıyık: "Bizim buradaki temel muradımız gurbetçi vatandaşımızın ülkeye girişte en uygun ortamda, en hızlı şekilde gerekli hizmetleri alarak girişlerini ve çıkışlarını kolaylaştırmak"galeri le3cu6kmyEs GzBSI36P

    📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

    Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

    • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
    • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
    👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren:
    "Biz YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız, gerek Sırbistan Sınır Kapısı'nda, gerek Kapıkule'de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz"

    galeri 3 OwraWI 7n LgtedjfW

    Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı (YTB) Abdullah Eren gurbetçilerin gelişleriyle trafiğin arttığı Kapıkule Sınır Kapısı'nda incelemede bulundu.

    galeri LLkXwLT5eiA8SyhJEnHt

    Avrupa'dan gelen Türk vatandaşlarıyla bir süre sohbet eden Kırbıyık ve Eren, yurt dışında yaşayan vatandaşların Türkiye'ye girişlerinde alınan önlemler ve yapılan işlemler hakkında bilgi aldı.

    Vali Kırbıyık ve Eren gümrükte işlemlerini yaptıran gurbetçilere hayırlı yolculuklar dileyip çeşitli hediyeler verdi.

    -"Geçen hafta yoğunluk başladı"

    Vali Kırbıyık, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının tatillerini yapmak için vatana gelişlerinin başladığını, geçen hafta sonu bu nedenle gümrükte araç yoğunluğu oluştuğunu belirtti.

    Vatandaşların rahat ve hızlı bir şekilde geçişlerini sağlamak için gümrükte tüm hazırlıkların yapıldığını anlatan Vali Kırbıyık, şunları kaydetti:

    galeri Q6Cyu7JDNc3egDp9tDql

    "Bizim buradaki temel muradımız gurbetçi vatandaşımızın ülkeye girişte en uygun ortamda, en hızlı şekilde gerekli hizmetleri alarak girişlerini ve çıkışlarını kolaylaştırmak, memnuniyetlerini sağlamak. Bu noktada gerekli gümrük ve emniyet personeli takviyesi yapıldı.

    galeri 8D1RiArKrMt3wOnVXogJ

    2020 ve 2021 yılları pandeminin etkisiyle geçen yıllardı. Özellikle 2020'de Türkiye'ye gelen gurbetçi vatandaşlarımızın sayısında ciddi bir düşüş olmuştu. Geçen sene önceki seneye nazaran artış yaşandı. Bu sene Türkiye'ye gelecek gurbetçi sayısında artış bekliyoruz."

    – "Edirne şehrine gelip o iklimi yaşamalarını istiyoruz."

    Memleketlerine gitmek için uzun bir yoldan gelen gurbetçi vatandaşları Edirne'de ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Vali Kırbıyık, "Edirne bildiğiniz üzere kadim bir şehir. Tarihi bir başkent, kültürüyle, medeniyetiyle, mutfağıyla, konaklama imkanlarıyla hakikaten özellikli bir şehir. Biz kendilerinin birkaç saat de olsa Edirne şehrine gelip o iklimi yaşamalarını istiyoruz." dedi.

    – "YTB festival düzenleyecek"

    YTB Başkanı Eren ise Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının gelişlerinde önceki senelere nazaran artış beklediklerini belirti.

    Avrupa'da yaşayan Türklerin sıla yolculuğunda her zaman yanlarında olduklarını anlatan Eren, "Kapıkule'de alınan önlemler ve hazırlıkları görmek için sınıra geldik. Biz YTB olarak yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın her konuda yanında olmaya gayret ediyoruz."dedi.

    Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik farklı konularda yardımcı olmaya devam ettiklerini anlatan Eren, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, gençleri Türkiye'de kamplara ve gezilere götürdüklerini, yurt dışındaki STK'lara destek olduklarını, Türklerin oradaki durumunu güçlendirecek faaliyetlerde bulunduklarını, ırkçılık ve ayrımcılık gibi farklı konularda vatandaşlarının yanında olduklarını söyledi.

    Her sene Avrupa'da yaşayan 1, 5 milyondan fazla Türk vatandaşının tatillerini geçirmek için Türkiye'ye geldiğini vurgulayan Eren, sıla yolculuğunda verdikleri hizmetlerle her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

    Eren, Avrupa'dan yola çıkacak veya yolda olan tüm vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyerek, "Kazasız belasız memleketlerine gelmelerini diliyorum. Aman dikkatli bir şekilde araçlarını sürsünler. Uykusuz yola çıkmayalım. Biz YTB olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız, gerek Sırbistan Sınır Kapısında, gerek Kapıkule'de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

    Bu sene Afyon, Uşak, Kayseri, Trabzon ve Konya gibi birçok ilde "Yurt Dışı Vatandaş Festivalleri" düzenleyeceklerini aktaran Eren, yurt dışından gelen tüm vatandaşları bu festivallere davet etti.

    Paylaş. Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link
    Önceki YazıAlman belediyesinden DİTİB başkanına şeref madalyası
    Sonraki Yazı Yunanistan: Türkiye’nin terörizm konusunda haklı gerekçeleri var
    Avrupanın Sesi avatarı
    Avrupanın Sesi
    • Website
    • Facebook
    • X (Twitter)
    • Instagram

    İlginizi Çekebilir

    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    ytb

    “Dünya Çapındaki Türk Teknoloji Gücü Tek Platformda”

    30 Mayıs 2025
    ucak

    Uçak park etmeden ayağa kalkana para cezası

    27 Mayıs 2025
    Yorum Yazın Cancel Reply

    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    Avrupanın Sesi31 Mayıs 2025

    Fransa’nın kuzeydoğusundaki Moselle vilayetinde, Saint-Avold kenti yakınlarında bulunan L’Hopital kasabasındaki eski bir mescit kimliği belirsiz…

    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    solingen anma 5

    Solingen ırkçı saldırısının üzerinden 32 yıl geçti

    30 Mayıs 2025
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Hakkımızda
    Hakkımızda

    Avrupa'nın Sesi, Avrupa'daki en güncel haberleri tarafsız, hızlı ve güvenilir bir şekilde okuyucularına sunmayı hedefleyen dijital bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, kültür, spor ve daha birçok alanda Avrupa gündemini yakından takip eder, öne çıkan gelişmeleri anında aktarırız.

    Amacımız, Avrupa'da yaşayan herkesin doğru bilgiye kolayca ulaşmasını sağlamak ve farklı bakış açılarıyla zenginleşen bir haber deneyimi sunmaktır.

    E-mail: info@avrupaninsesi.com

    Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn WhatsApp
    Menüler
    • İmpressum
    • Künye Bilgisi
    • İletişim
    • Gizlilik Politikası
    • Çerez Politikası
    • Kişisel Verilerin Korunması
    • Reklam Politikası
    • Site Kullanım Koşulları
    Linkler
    Antalya Haber Ankara Boşanma Avukatı Dedicated Server mikroyesilim.com Maç bileti satın al Akor mag-trade.com
    İzinsiz yazı, resim, videolar alınamaz. İçerik ekleyenlerin yazıları kendi sorumluluğundadır.
    © 2013 - 2025 Avrupanın Sesi Tüm Hakları Saklıdır.
    • İletişim
    • Künye Bilgisi
    • Haber Arşivleri
    • Yazarlarımız

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. İptal etmek için Esc tuşuna basın.