Kulüp binasında Türgücü İkinci Başkanı Taşkın Akkay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan YTB Başkanı Abdullah Eren, Münih Başkonsolosu Mehmet Günay ve YTB Başkan Yardımcısı Abdulhadi Turus, kulüp faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.
Başkan Akkay, YTB Başkanı Eren”e üzerinde YTB yazılı forma hediye etti.
Ziyaretin ardından Almanya’nın en büyük iki Türk takımı Türkgücü Münih ile Türkspor Augsburg göçün 60. yılında Almanya Kupası ön eleme karşılaşmasını tribünden izledi.
YTB Başkanı Abdullah Eren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Almanya’ya çalışmaya giden büyüklerimiz 1975’te kurmuş. O günden bugüne Almanya’da yeşil sahalardaki gururlarımızdan. Kırmızı kalpFutbol topu. Hedef şimdi Bundesliga 2. ligi.Oldu. Antrenmana sürpriz yaptık. Bu maçta kazanan olur ama kaybeden olmaz” ifadelerini kullandı.