Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

UID yardım kampanyası başlattı

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için, BizBizeYeteriz, BizDeSizinleyiz yardım kampanyası başlattı.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için,
galeri thumbs b c 3b38d76c44ed23463ebc3a60b811d9 5O7WMOXso4T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek veriyor.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri bulent b 2qZ Vr777m

Uluslararası Demokratlar Birliği Genel Başkanı Bülent Bilgi 

Milli Dayanışma Kampanyası'na desteklerini açıklayan Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Genel Başkanı Bülent Bilgi, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gerçekleştirilen ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyası’na UID olarak destekliyoruz” dedi.

galeri uid M2eObCdsXh“Avrupa’da yaşayan bütün kardeşlerimizi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum”

Bu süreçte Avrupa’nın farklı ülkelerinde UID teşkilat mensupları yardımda yarıştığına dikkat çeken Başkan Bilgi, şöyle konuştu: “Avrupa’nın farklı ülkelerinde UID teşkilat mensupları sağlık kurumlarını, ihtiyaç sahiplerini ve vatandaşları sundukları destekleriyle yanlız bırakmadı. Maske üretimi, gıda yardımı ve çağrı merkezleriyle UID Avrupa ülkelerine ve Türk toplumuna önemli hizmetler sunmaya devam ediyor. Dostlar kara günler içindir.”

galeri fd4ba949 2845 4ae5 a2ba ec1be23799 uuCMws1uKEl ele gönül gönüle vererek birlikte başaracağız inşallah

Bilgi, “Dünya genelinde Korona virüsü etkisini göstermeye devam ederen, Türkiye'de virüsle mücadele hem tıbbi, hem ekonomik hem de sosyal yönleriyle sürüyor. Özellikle salgın nedeniyle ekonomi dünyasını da etkilediğini, biz de UID olarak bunu aza indirilmesi için çaba gösteriyoruz. İhtiyaç sahiplerine destek olmak için #BizBizeYeteriz #BizDeSizinleyiz sloganıyla yardım kampanyası başlattık. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. El ele gönül gönüle vererek birlikte başaracağız inşallah” dedi.

galeri JfRTn2DSSYardım Kampanyası Hesap Numarası

#BizBizeYeteriz, #BizDeSizinleyiz sloganıyla başlatılan kampanyaya katılmak isteyenler: Ziraat Bank yoluyla Biz Bize Yeteriz Kovid Kampanya ismiyle açılan Amanya Ziraat Bankası IBAN: DE48512207001000602001 ve BICTCZBDEFXXX, yardım kampanyasına gönderdiğimiz havale eksiksiz Türkiye’deki Ziraat Banka hesabına ücretsiz havale ile bağış gönderebilecek.

galeri 12 cHHyzzc5vmAvrupanın Sesi ve Dünya Ajansında Manşet altı BizBize Yeteriz, BizDeSizinleyiz banneri eklenmiştir, üzerine tıklayın…