Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Sağlık Bakanlığı’na ait doktorlar İskeçe’ye geldi

Sağlık Bakanlığı’na ait doktorlar İskeçe’ye geldi
161681 Hit

Türkiye’den İskeçe’ye gelen ve bir hotelde karantina altında bulunan Batı Trakyalı öğrencilere Koronavirüs testlerinin yapılması için Sağlık Bakanlığı’na ait doktorlardan oluşan bir heyet İtfaiye Teşkilatı’na ait bir helikopterle İskeçe’ye geldi.

Aynı helikopterle Yunanistan Sivil Savunma Bakanı Yardımcısı Nikos Hardalias Kozani temaslarının ardından İskeçe’nin dağlık bölgesi Dolaphan köyünde bulunan Mustafçova Belediyesi’ne geldi.

📲 Bizi WhatsApp Kanalımızdan Takip Edin

Son dakika haberlerini ve önemli gelişmeleri anında telefonunuza alın.

👉 WhatsApp Kanalına Katıl

Sağlık Bakanlığı uzman ekibi, öğrencilerin Koronavirüs taşıyıcısı olup olmadıklarını belirlemek üzere gerekli testlerin yapılması için örnekler alacak.

Alınacak olan örneklerle yapılacak olan testlerden sonra sonuçların Pazartesi günü çıkması bekleniyor. Çıkan sonuçların değerlendirilmesinden sonra izlenecek yolun açıklanacağı belirtiliyor.

Kelimeler: