Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Lörrach DİTİB Merkez Camii’ne hakaret içerikli mektup gönderildi

Lörrach DİTİB Merkez Camii’ne hakaret içerikli mektup gönderildi
130180 Hit

Baden-Württemberg eyaleti Lörrach kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Merkez Camii’ne hakaret içerikli mektup gönderildi.
Lörrach DİTİB Merkez Camii’ne gönderilen mektupta, Fransız Charlie Hebdo dergisinin kapak fotoğrafı ile İslama ve Müslümanlara yönelik hakaret içeren ifadeler yer aldı.

Lörrach DİTİB Merkez Camii dernek başkanı Basri Belgen’in  verdiği bilgiye göre, 26.11.2020 tarihinde camilerine posta yoluyla mektup gönderildiği, kendisinin posta kutusunu aynı gün 19.00 sularında açtığını, mühürlü bir zarf içerisinde İslama ve Peygamberimize çirkin sözleri ihtiva eden hakarek içerikli mektubu yerel yetkililerle paylaştığını söyledi.

📲 Bizi WhatsApp Kanalımızdan Takip Edin

Son dakika haberlerini ve önemli gelişmeleri anında telefonunuza alın.

👉 WhatsApp Kanalına Katıl

Bergen, „1987 yılında kurulan derneğimiz, kurulduğu günden bugüne kadar komşularımızla iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. İlk kez çirkin içerikli mektup gönderilmesi de bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Kelimeler: