Camide hastalar muayne edildi

Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi
Camide hastalar muayne edildi

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Witten DİTİB Sultan Ahmet Camii’nde, tedavilerinde güçlük çeken hastalar için sağlık etkinliği düzenlendi. 

Witten DİTİB Sultan Ahmet Camii Dernek Başkanı Veysel Arslan’ın organize ettiği muayne gününde, camiye gelen cemaat bireyleri tek tek muayene edildi.

Ağrı Tedavisi ve Anestezi Uzmanı Dr. Halil Akgan ve beraberindeki ekibi, camiye gelen cemaati muayene etti. 

26 yıldır Acıbadem Sağlık Grubu’nda bel, boyun ve omurga kaynaklı ağrıları tedavi eden Dr. Akgan, gün boyunca 20’ye yakın hastanın derdini dinleyip tedavilerini planladıklarını belirtti.

Akgan, “Bugün Witten Sultanahmet Camii'nin güzel organizasyonu ile çok güzel bir gün geçirdik. Hem hastalarımız hem de biz, rahat ve sıcak bir ortamda konuşmak, fikir alışverişi yapmak ve şikayetleriyle ilgili tavsiyelerde bulunmak fırsatını bulduk” dedi.

Muayeneye gelen hastaların çoğunluğunun bel ve boyun problemleri olduğunu söyleyen Dr. Akgan, Avrupa'nın Sesi’ne yaptığı açıklamada, “Bel ve boyun kaynaklı ağrılarda hastalarımıza hemen en kestirme, en kolay yolun ameliyat olduğu söyleniyor. Aslında bu yanlış. Eğer ameliyat gerekli olmadığı halde yapılırsa, hastalar kısa sürede yeni ameliyatlar için geri döner. Bu nedenle ameliyatın gerçekten gerekip gerekmediğini anlamak önemlidir” şeklinde konuştu.

Dr. Akgan, ayrıca omuz, kalça ve diz ağrıları olan hastalara da dikkat çekerek, protez önerisini hemen kabul etmemeleri gerektiğini belirtti. Modern girişimsel ağrı tedavilerinin bu tür sorunları çözebileceğini vurguladı.

Hasta muayene etkinliğine katkılarından dolayı Sultan Ahmet Camii Dernek Başkanı Veysel Arslan’a teşekkür eden Dr. Akgan, Avrupa'nın Sesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Hasan’a da güzel çalışmaları için özel bir teşekkür iletti.

Muayene edilen hastalar da bu fırsatı sağlayan cami yönetimine ve Dr. Akgan’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun, Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Sultan Ahmet Camii Dernek Başkanı Veysel Arslan da iştiraklerinden ve bilgilerinden ötürü Ağrı Tedavisi ve Anestezi Uzmanı Dr. Halil Akgan ve ekibine teşekkür etti. Arslan, cemaate yönelik hasta muayene etkinliğini ilk kez düzenlediklerini ve bundan sonra da düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

DİTİB imam eğitimini bir üst seviyeye taşıyarak yeni bir dönem başlatıyor
Önceki DİTİB imam eğitimini bir üst seviyeye taşıyarak yeni bir dönem başlatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu
Sonraki Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ataman’a ‘geçmiş olsun’ telefonu