Close Menu
Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    31 Mayıs 2025
    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi Cumartesi, Mayıs 31
    • Gazete Arşivi
    • Makale
    • Röportaj
    • Foto Galeri
    • Video Galeri
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    • Avrupa
    • Balkanlar
    • Türkiye
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Teknoloji
    • Aile/Sağlık
    • Spor
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Anasayfa»Türkiye»BTTDD’de bayrak değişimi: Hasan Karaömer başkan seçildi
    Türkiye

    BTTDD’de bayrak değişimi: Hasan Karaömer başkan seçildi

    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi28 Şubat 2023
    BTTDD’de bayrak değişimi: Hasan Karaömer başkan seçildi
    BTTDD’de bayrak değişimi: Hasan Karaömer başkan seçildi
    Paylaş.
    Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link

    https://www.youtube.com/watch?v=_GeXfW0ZpYU***

    📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

    Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

    • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
    • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
    👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7

    28’incisi gerçekleştirilen olağan genel kurulda, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Hasan Karaömer oldu.

    galeri 5VV2oAhv7qb1hDu63cbQ

    Bursa Merinos Orhangazi salonunda düzenlenen genel kurula yaklaşık bin civarında delege  katıldı.

    galeri 0qQPWGKqupmA4O XwwWq

    Genel Kurul Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tek liste olarak genel kurula katılan Hasan Karaömer, yapılan seçim sonrası Bursa Şubesi başkanı seçildi.

    Genel kurula, İslam Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) önceki dönem Genel Direktörü ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Eski Genel Başkanı Prof. Dr. Halit Eren, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dünar, Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa BBP genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa Vakıflar Bölge Müdür Yardımsıcı Halil İbrahim Ayvaz, Bursa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şakir Emin, BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, BTTDD Bursa Şubesi Panayır Ağası Mehmet Güleryüz, Bursa Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Ali Mollasalih, Bursa Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih, Bursa Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Köse, BTTDD Bursa Şubesi Eski Başkanı Şükrü Köse, BTTDD Bursa Şubesi Eski Başkanı Av. Nurullah Murat, BTTDD Bursa Şubesi Eski Başkanı Mehmet Koca, ABFFT Kurucu Başkanı Cafer Alioğlu, Bursa Osmangazi Meclis Üyesi İsmail Hayat, Kozlukebir Belediyesi Anamuhalefet ve Birlik Listesi Başkanı Ecz. Erdem Hüseyin katıldı.

    galeri gkkLhFk8 g4L1p6kf8UR

    Genel kurula katılan İslam Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) önceki dönem Genel Direktörü Prof. Dr. Halit Eren ise, sözlerine depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabrı cemil, yaralılarılara acil şifalar niyaz ederek başladı. Eren, “Devletimizin başı sağ olsun. Ülkemize geçmiş olsun. Rabb'im bir daha bu acıları yaşatmasın” dedi.

    galeri h2vKBrun5u 7mvtnuZ43

    Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) önceki dönem Genel Direktörü ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Eski Genel Başkanı Prof. Dr. Halit Eren.

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma derneklerinin en aktif ve derneklerinin dinamosu Bursa şubesinin olduğunu söyleyen Eren, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar büyük hizmetler yapıldı. Yalnız Batı Trakya'ya ve üyelerine değil ülkemize de hizmet eden kardeşlerimiz yetişti. Osmanlı'nın payitahtı, Bursamızın merkez ilçesi Osmangazi'nin belediye başkanı bu derneğimizin yetiştirdiği Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakan yardımcısı yine bu derneğimizin yetiştirdiği kardeşlerimizlerdir. O bakımdan bu derneğimizin faaliyetleri yalnız Batı Trakya'ya şamil değil, bütün ülkemize hizmet veren büyük bir kuruluştur. Batı Trakya derneklerinin de dinamosudur. Bundan sonra da aynı şekilde daha hızlı bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Dr. Ali Eminlatif’e ve ekibini tebrik ediyorum. Bundan sonra seçilecek olan arkadaşlarımıza da, kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Önlerine hedef koymalarını temenni ediyorum. Buradaki bu derneğin bu şubenin Batı Trakya'yla ilgili diğer kuruluşlarının hepsini bir çatı altında toplayacak geniş bir komplekse ve bir külliyeye sahip olmasını temenni ediyorum. Başta büyükşehir belediye başkanımız da söz verdiler, desteklerini ifade ettiler. İlçe belediye başkanlarımız da eminim ki bu destekleri esirgemeyeceklerdir. İnşallah böyle bir komplekse de sahip olurlar. İştirak eden protokoldeki bütün misafirlerimize ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

    Günün anlam ve önemine binaer konuşmalar yapıldı.

    galeri AuK987DyN3lIS yeYCKn

    galeri y7iUDzAHevrRHtZ tLLQ

    galeri f6 Nt4QsF7GGuhKpJktH

    galeri YKQb4LlXUu9Dugwr Giz

    galeri iPnNsFrVbj7wMGwuDnr2

    galeri 4YB DO7JlkX 6stgWdNm

    galeri OwFd2bP1mArtpwhQLHlK

    Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Hasan Karaömer, “Bugün gerçekleşen BTTDD Bursa Şubesi 28. Olağan Genel Kurulu neticesinde kullanılan oyların tamamını listemize vererek oy birliği ile dernek yönetimini tarafımıza tevdi ve emanet eden değerli üyelerimize ben ve ekip arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Tarafımıza verilen büyük sorumluluğun farkında olduğumuzu belirterek yeni dönemin tüm camiamız adına hayırlı olmasını diliyor genel kurulumuza katılım sağlayarak davamıza sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Adıyaman’da deprem bölgesinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’da genel kurula başarı dileklerini ileten mesaj gönderdi.

    Çavuşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz eder, yaralı vatandaşlarımıza da şifa dilerim. Deprem felaketinin ilk saatlerinden itibaren Milletçe ortaya koyduğumuz dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik ruhu sarsılmaz inancımızın ve Millet olma duygumuzun en güzel örneği olmuştur.

    Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’da yaşanan bu acıyı kalbinin en derininde hissetmiş ve hemen felaketin akabinde seferber olmuş, gerek yardımlarıyla gerekse duaları ile kardeşlerinin yanında olmuştur. Her birinden Allah razı olsun.

    Değerli Batı Trakyalılar, derneğimizin 28. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını temenni eder, geçtiğimiz dönemde başarılı bir yönetim sergileyen Başkanımız Ali Emin Latif’e ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ederim. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Anavatanda yaşayan bizlerin Batı Trakya ile bağını sağlayan yegane ortak paydamızdır. Bu nedenle  Derneğimizin güçlenmesi, bizlerin  Batı Trakya ile bağının güçlenmesini sağlayacağı gibi bir taraftan gelecek kuşakların aidiyet duygusunu güçlendirirken diğer taraftan ceberrut devlet Yunanistan’a karşı varlık mücadelesi vermekte olan soydaşlarımızın da mücadele azmine güç verecektir.

    Unutulmamalıdır ki, birlik ve beraberliğimizin zayıflaması, derneğimizin güçsüzleşmesi en çok bölgede mücadele veren soydaşlarımızı üzecek en çok da asimilasyon ve göçe zorlayana politikaları ile azınlığın üzerinden bir silindir gibi geçmeyi hedefleyen faşizan Yunan mihraklarını sevindirecektir. Bu nedenle sizlerin bu gün bu kongre münasebetiyle göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlik görüntüsü her türlü takdirin üzerindedir. Katılım sağlayan her birinize yürekten teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

    Bu vesileyle deprem bölgesindeki çalışmalarım nedeniyle aranızda olamadığım bu kongremizin tekrar hayırlı olmasını temenni eder, yeni seçilecek Başkan ve yönetici arkadaşlarıma da muvaffakiyetler niyaz ederim. Hepinize selam ve saygılarımı sunarım. Allah’a emanet olun.”

    galeri wnQgKTcVSliuAEimQ6BX

    galeri 4VafDAYpmHeSu4 56RQe

    galeri 2aXkDtDrewKyb0oKAP8B

    galeri heoSoa9fTzUH1WcI8Cqt

    galeri onB2st30L3kLytI1qkCI

    galeri MKRZbhMStwBm0sVdL2wj

    galeri 9jB5kiD9SKaIvMSeaJNS

                     

    Paylaş. Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link
    Önceki Yazıİspanya, Arda Turan’ı forma giydiği dönemlerde vergi kaçırmakla suçladı
    Sonraki Yazı Ece Sarıgül’ün katil zanlısının esas hedefinin yabancılar dairesi çalışanları olduğu iddiası
    Avrupanın Sesi avatarı
    Avrupanın Sesi
    • Website
    • Facebook
    • X (Twitter)
    • Instagram

    İlginizi Çekebilir

    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    ytb

    “Dünya Çapındaki Türk Teknoloji Gücü Tek Platformda”

    30 Mayıs 2025
    ucak

    Uçak park etmeden ayağa kalkana para cezası

    27 Mayıs 2025
    Yorum Yazın Cancel Reply

    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    Avrupanın Sesi31 Mayıs 2025

    Fransa’nın kuzeydoğusundaki Moselle vilayetinde, Saint-Avold kenti yakınlarında bulunan L’Hopital kasabasındaki eski bir mescit kimliği belirsiz…

    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    solingen anma 5

    Solingen ırkçı saldırısının üzerinden 32 yıl geçti

    30 Mayıs 2025
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Hakkımızda
    Hakkımızda

    Avrupa'nın Sesi, Avrupa'daki en güncel haberleri tarafsız, hızlı ve güvenilir bir şekilde okuyucularına sunmayı hedefleyen dijital bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, kültür, spor ve daha birçok alanda Avrupa gündemini yakından takip eder, öne çıkan gelişmeleri anında aktarırız.

    Amacımız, Avrupa'da yaşayan herkesin doğru bilgiye kolayca ulaşmasını sağlamak ve farklı bakış açılarıyla zenginleşen bir haber deneyimi sunmaktır.

    E-mail: info@avrupaninsesi.com

    Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn WhatsApp
    Menüler
    • İmpressum
    • Künye Bilgisi
    • İletişim
    • Gizlilik Politikası
    • Çerez Politikası
    • Kişisel Verilerin Korunması
    • Reklam Politikası
    • Site Kullanım Koşulları
    Linkler
    Antalya Haber Ankara Boşanma Avukatı Dedicated Server mikroyesilim.com Maç bileti satın al Akor mag-trade.com
    İzinsiz yazı, resim, videolar alınamaz. İçerik ekleyenlerin yazıları kendi sorumluluğundadır.
    © 2013 - 2025 Avrupanın Sesi Tüm Hakları Saklıdır.
    • İletişim
    • Künye Bilgisi
    • Haber Arşivleri
    • Yazarlarımız

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. İptal etmek için Esc tuşuna basın.