Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Başkentte FETÖ operasyonları: 31 gözaltı

ANKARA

ANKARA
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Ankara'da gerçekleştirilen üç ayrı FETÖ operasyonunda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan ve çoğunluğunun ByLock kullanıcısı olduğu ileri sürülen 44 şüpheliden 31'i yakalan

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Ankara'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik üç ayrı operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkarılan ve çoğunluğunun ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen, 44 zanlıdan 31'i gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, 44 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bu çerçevede sabah saatlerinde üç ayrı operasyon düzenledi.

FETÖ ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle KHK ile kapatılan dört sendikanın yöneticileri ile örgütün farklı faaliyet alanlarını yeniden canlandırma girişiminde bulundukları ileri sürülen zanlıların da arasında olduğu 31 kişi yakalandı.

Firari 13 kişinin ise yakalanmasına çalışılıyor.