Anka’dan engellilere, hasta ve bakıma muhtaçlara kaliteli hizmet

Anka’dan engellilere, hasta ve bakıma muhtaçlara kaliteli hizmet
Anka’dan engellilere, hasta ve bakıma muhtaçlara kaliteli hizmet

Güldene Dağalp, Anka Ambulanter Pflegedienst'in girişimcisi olarak, 2021 yılında Köln'de başlattığı hizmetle engellilere, hastalara ve bakıma muhtaç bireylere özel bir yardım eli uzatıyor. 10 kişilik bir ekiple, Köln ve çevresinde 20 kilometrelik bir alanda hizmet veren Anka, 8 yüzden fazla hastaya kişisel bakım ve tıbbi destek sunuyor.

Mesafe tanımadan kaliteli hizmet

3 ve 6 ayda bir yapılan kontrollerde, ekibiyle birlikte hastalara mesafe mefhumu gözetmeksizin Anka Ambulanter Pflegedienst olarak kaliteli hizmet sunduklarını vurgulayan Güldene Dağalp, “Anka'nın hizmet yelpazesi, kişisel bakım hizmetlerini içeriyor; yatağa bağımlı veya kişisel bakımını yapamayan hastalara yönelik yıkama, kişisel temizlik ve günlük bakım ihtiyaçlarında yardım sunuluyor” dedi.

A'dan Z'ye bakım

Tıbbi bakım kapsamında ise, şeker ve tansiyon ölçümlerinin yanı sıra kanser hastalarına özel mama takviyeleri ve Anka olarak bakım hizmetleri sunduklarını belirten Güldene Dağalp, bir hastanın A'dan Z'ye ihtiyaçlarını Anka olarak karşıladıklarını söyledi. 

Çok dilli hizmet
5 farklı dilde hizmet sunulduğunu ifade eden Güldene Dağalp, farklı milletlerden gelen çalışanları ile Türkçe, Almanca, İngilizce, Fransızca ve Arapça olmak üzere hizmet verildiğini dile getirdi. 
Bakım derecesi yok, hizmet var
Anka, bakım derecesi olmayan hastalara dahi tıbbi yardım sağladığını söyleyen Güldene Dağalp, “Bu, ilaçlarını hazırlayamayan hastalara doktordan temin edilen reçetelerle yardım edilmesini içeriyor. Tüm tıbbi hizmetler, sigorta tarafından karşılanıyor” ifadelerini kullandı.
Fark edilebilir hizmet
Hizmetlerinin her zaman derece gözetmeksizin fark edilebilir düzeyde olduğunu belirten Güldene Dağalp, “Hasta taleplerine göre fiyatlandırma yaptıklarını ve hastaların bütçelerine uygun hizmet sunduklarını ekliyor. Anka, sağlık sektöründeki bu yenilikçi yaklaşımıyla bölgedeki birçok insanın yaşam kalitesine olumlu katkıda bulunuyor” diye konuştu.
İnsana değer, bakıma özel hizmet
Güldene Dağalp şöyle devam etti: “Anka Ambulanter Pflegedienst olarak sadece bakım değil, aynı zamanda insan odaklı ve kişiselleştirilmiş bir hizmet sunma vizyonuyla, Köln ve çevresindeki bakım ihtiyacı olanlara değerli bir katkı sağlamaya devam ediyor.”

DİTİB cami derneklerini imar ve inşa eden ilk nesile
Önceki DİTİB cami derneklerini imar ve inşa eden ilk nesile "Ahde Vefa"
Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor
Sonraki Gülseven Halı: Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinde Camilere Renk Katıyor