Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Alman Milletvekili uçakta hayatını kaybetti

Federal Meclis CDU milletvekili Karin Strenz’in Küba dönüşü uçakta aniden fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Federal Meclis CDU milletvekili Karin Strenz’in Küba dönüşü uçakta aniden

Geçen yıl ocak ayında hakkında Azerbaycan için lobi çalışması yaparak 4 milyon euro kazanç elde ettiği iddialarıyla gündeme gelen ve hakkında savcılık soruşturması açılan CDU’lu milletvekili Karin Strenz’in Küba’ya neden gittiği henüz bilinmiyor.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Yanında eşiyle birlikte uçakta aniden fenalaşan Strenz için uçağın İrlanda’ya acil iniş yaptığı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Hakkında açılan rüşvet ve kara para aklama davalarına rağmen milletvekilliği düşürülmeyen 53 yaşındaki politikacının gelecek seçimlerde aday olmayacağı bildirilmişti. 2009 yılından beri Federal Meclis’te görev yapan Strenz, daha önceleri de doğu eyaletlerinden Mecklenburg Vorpommern Meclisi milletvekiliydi.

Kaynak: Bg