Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Rodos Müslümanları Derneğinin deprem bölgesine yardımı sürüyor

Rodos Müslümanları Eğitim, Kültür ve Kardeşlik Derneği üyeleri, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgeler için Marmaris’e feribotla yardım malzemesi göndermeye devam ediyor.

Rodos Müslümanları Eğitim, Kültür ve Kardeşlik Derneği üyeleri, "asrın felaketi"
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Toplanan 2 tır yardım malzemesi, Rodos Başkonsolosluğu desteğiyle Marmaris Express feribotu ile Rodos Adası'ndan Muğla'nın Marmaris ilçesine getirildi.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri 6sMh URsoCpVKrtsGoK4

Kıyafet, ayakkabı, havlu, çarşaf, oyuncak, gıda ve hijyen malzemelerinden oluşan 2 bin 100 koli malzeme, Cruiseport Limanı'nda Marmaris Kaymakamlığı görevlileri, gümrük memurları ve liman çalışanlarınca kamyonlara yüklendi.

galeri utF8 Ft8vRRhTwQJjbm4

Listelenmiş malzemeler, Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) koordinasyonunda İçmeler Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'ndeki depolama alanına teslim edildi.

galeri 6OTDsKWShQc1CBmh7Zu9

Marmaris Kaymakamlığı SYD organizasyonuyla tıra yüklenen malzemeler deprem bölgesine gönderildi.

Rodos'tan yarın da yardım malzemeleri feribotla Marmaris'e, özel yatlarla da Datça'ya getirilecek.

galeri W rMaDRPhiAnY90A9VgI