Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7

Almanya’da doğal gaz krizi: Elektrikli ısıtıcılara talebi artırdı

Almanya’da Rus doğal gaz arzında kesinti ve bunun tetiklediği sert fiyat artışları nedeniyle elektrikli ısıtıcılara talebi artırdı.

Almanya'da Rus doğal gaz arzında kesinti ve bunun tetiklediği sert
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7

Alman piyasa araştırmalarının verilerine göre, Eylül ayı içerisinde milyonu aşkın elektrikli ısıtıcı satın aldığını, bu rakam geçen yıla nispeten yüzde 50’lik bir oranda artış gösterdiği belirtildi.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri ojJNtdokP89YrICWCWH5galeri ZNBl09qG2FiOytbIQiPygaleri j 2rSs8ryjQIq1uTCDUl

Rusya’nın doğalgazı kesmesi nedeniyle bu kış soba yakmaya hazırlanan Avrupa’dan, Türk firmalara elektrikli ısıtıcı siparişi yağıyor. Gelecek kış mevsiminde doğal gaz sıkıntısı yaşaması beklenen Almanya'da elektrikli ısıtıcılara talep artarken, Türkiye'nin bu ülkeye ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 82 arttı. Avrupa'da her yıl satın alınan 50-60 milyon adet elektrikli ısıtıcının yüzde 80'inin de Çin'den tedarik edildiği kaydedildi.

Satışların artmasıyla Alman piyasasında elekronik mağzalarında ve online ticaret sitelerinde elektrikli ısıtıcıların 50-150 Euro arasında satışa sunulduğu, ancak önümüzdeki günlerde de fiyatların artabileceği öğrenildi.