TÜRKOGLU Group Avrupa’da ve Türkiyede yatırımları sürüyor, Sigorta, İnşaat, Taşımacılık ve Konaklama

TÜRKOGLU Group Avrupa’da ve Türkiyede yatırımları sürüyor, Sigorta, İnşaat, Taşımacılık ve Konaklama
TÜRKOGLU Group Avrupa’da ve Türkiyede yatırımları sürüyor, Sigorta, İnşaat, Taşımacılık ve Konaklama
TÜRKOGLU Group Avrupa’da ve Türkiyede yatırımları sürüyor, Sigorta, İnşaat, Taşımacılık ve Konaklama

Avrupa’nın inşaat, sigorta, taşımacılık, konaklama, personel hizmetleri ve konaklama gibi çeşitli sektörlerde öncü şirketlerinden biri olan Türkoğlu Grubu, Avrupa ve Türkiye'de yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.

Avrupa'nın kalbinde yer alıyoruz 

Türkoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Türkoğlu, “Türkoğlu Grubu olarak, dünyanın merkezi Ankara ve Frankfurt am Main'deki konumumuzla Avrupa'nın kalbinde yer alıyoruz ve inşaat, sigorta, taşımacılık, personel hizmetleri ve konaklama gibi çeşitli sektörlerde hizmetler sunuyoruz” dedi.

Geniş yelpazede faaliyet gösteriyoruz
Grubun, hemen hemen her türlü istihdamı sunabilen geniş bir yelpazede faaliyet gösterdiğini ve temsil edildiği sektörlerde öncü çalışmalara imza attığını söyleyen Türkoğlu, uluslararası ekipler aracılığıyla küresel çözümler sağlamak, günlük işlerin önemli bir parçasını oluşturduğunu ifade etti.

Son teknoloji ile müşteriye birinci sınıf hizmet 
Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için insan kaynakları alanında kapsamlı hizmetler sunduklarını belirten Türkoğlu, “Uygun çalışanların seçimi, esnek iş gücü sağlanması ve eksiksiz süreç yönetimi gibi ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz. İnsan kaynakları şirketi olarak başladık, ancak iş ve proje yönetimi yeteneklerimizle değer teklifimizi genişlettik. İşgücüne yönelik esnek çözümlerimiz ve "Özel Dikiş Hizmeti" kurgumuz, esneklik ve maliyet avantajı sunmaktadır. Sürekli olarak hizmetimizi yenileyerek ve son teknolojiyi kullanarak müşterilerimize birinci sınıf hizmet sunmaya odaklanıyoruz. Grubumuzun güvenilirliği ve kalitesi, söz verdiğimiz teslim tarihlerine uymanın üzerine kuruludur. Başarı, zorluklarla mücadele etme sanatıdır ve bu anlayışla hareket ediyoruz” diye konuştu.

Garantie Versicherung ile Almanya geneli hizmet

 Almanya genelinde A-Z'ye ihtiyaç olan her türlü sigorta çeşidini "En iyi fiyat, kalite ve servisi" sunduklarını dile getiren Türkoğlu, şöyle konuştu: “Garantie Versicherung olarak, Almanya genelinde partner sigorta şirketi ile çalışıyoruz. Günden güne artan Garantie Versicherung ailesine katılım çok hızlı bir şekilde hızla büyüyor. Hep birlikte güçlenmenin, birikimlerimizin Garantie olmasının, onun güveni ve geleceğe umutla bakmanın gururu yaşıyoruz. Bununla birlikte 100 binden fazla müşteriye hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Almanya genelinde sigorta hizmeti sunuyoruz. Araç, ev, sağlık, firma sigortaları ve daha fazlası gibi birçok alanda en iyi hizmeti, fiyatı ve kaliteyi sunmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimize rehberlik, danışmanlık ve risk analizi gibi ek hizmetler sunarak, onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bağımsız bir sigorta sağlayıcısı olarak, güvenilir sigorta şirketleri ve broker havuzları ile işbirliği yapıyor ve en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.Müşterilerimize telefon kadar yakınız. Her türlü işlemi telefonla da sonuçlandırabiliyoruz.”

Airport Lojistik olarak Avrupa geneli hizmet
Birçok taşımacılık modunun kullanıldığı sektörün önemine vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü: “Airport Lojistik şirketimiz, 3,5 tohdan 40 tona kadar geniş araç filomuzla Avrupa genelinde hizmet sunuyoruz. Hizmetlerimizi Almanca, Türkçe ve İngilizce dillerinde Pazartesi-Cumartesi 9:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Sandeldamm 5, 63450 Hanau adresinde, WhatsApp 01621023621 & 06181-4295230 telefonlarından veya http://garantie-versicherung.org web sayfası üzerinden bizlere ulaşılabilinir”

 Amaç, müşterilerinin güvenini kazanmak
Türkoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Türkoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Müşterilerimizin güvenini kazanmak ve hizmetimizin güzelliklerini birlikte yaşamak için buradayız. Hep birlikte güçlüyüz ve sizleri Türkoğlu Grubu ailesinin hizmetlerinden yararlanmak için davet ediyoruz.

En güzel anılarınızı ısı paneli ile süslüyoruz
Önceki En güzel anılarınızı ısı paneli ile süslüyoruz
Cumhurbaşkanı  Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu
Sonraki Cumhurbaşkanı Steinmeier’in uçağında yanlız döner yoktu