SPD Milletvekili Volkan Baran'ın acılı günü

SPD Milletvekili Volkan Baran'ın acılı günü
SPD Milletvekili Volkan Baran'ın acılı günü
SPD Milletvekili Volkan Baran'ın acılı günü
SPD Milletvekili Volkan Baran'ın acılı günü

Birinci neslin çınarlarından, NRW Eyaleti SPD Milletvekili Volkan Baran’ın kayın babası Zonguldaklı Şerafettin Bayraklı (84) dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. 

Nazife Bayraklı’nın eşi, Hülya Erbastı, Şenay Bayraklı ile Bilge Baran’ın babaları; aynı zamanda NRW Eyaleti SPD Milletvekili Volkan Baran ile Ziya Erbastı ve Olaf Krüger’in kayın babaları Şerafettin Bayraklı akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


  
Merhum Bayraklı' nın cenaze namazı 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Dorstfeld DİTİB Sultan Ahmet Camii’nde din görevlisi Salih Eryiğit tarafından kıldırıldı. Merhum Bayraklı için cenaze namazı öncesi Yasin-i Şerif okunurken, sonrası ise cenaze için gelenlere ikramda bulunuldu. Merhum, memleketi olan Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Komşular Köyünde toprağa verilmek üzere Türkiye'ye götürüldü. 

Başkonsolos Aydın Volkan Baran'ı yanlız bırakmadı

Cenaze namazına Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın ve Muavin Konsolos Emre Öngel'de katılıp Baran ve ailesinin acısını paylaşırlarken, siyaset ve iş dünyasından oldukça yoğun bir katılım oldu. 

Milletvekili Volkan Baran, kayınbabası için duygularını şu sözlerle ifade “Onun sevgisi, bilgeliği ve rehberliği hepimiz için bir ışık kaynağı oldu. Onunla geçirdiğimiz zamanlar ve paylaştığımız anılar, kalbimizde daima yaşayacak. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Huzur içinde yatsın.”

Avrupanın Sesi medya grubu olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Almanya'da bir ilk: DİTİB'in dijital etkinliğinde 2,600 çocuğa özel hediyeler!
Önceki Almanya'da bir ilk: DİTİB'in dijital etkinliğinde 2,600 çocuğa özel hediyeler!
BTTDD Bursa Şubesi Gençlik Kolları'ndan YTB'ye ziyaret
Sonraki BTTDD Bursa Şubesi Gençlik Kolları'ndan YTB'ye ziyaret