Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal Batı Trakya’da Ege mutfağı tanıttı

Batı Trakya'da, "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Ege bölgesine özgü yemeklerin
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Batı Trakya'da, "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Ege bölgesine özgü yemeklerin tanıtımı yapıldı.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu tarafından Yassıköy'de bulunan bir restoranda, Ege bölgesine has yemekler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

galeri 2fVDiqvJRLuJdomH H5N

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, açılış konuşmasında, "Yemeğin tarihine baktığımızda insanlığın tarihine bakıyoruz. Bugünkü konseptimiz Ege mutfağı. Burada kendi kültürümüz ile diğer kültürlerin de etkileşimini göreceğiz" dedi.

galeri yU7aaNssbVILmjiG9y6s

Etkinliğe, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ın yanı sıra eşi İlyada Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, konsolosluk personeli ile Türk azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

galeri jU6G1VYRRfUAgM0hy4M5

galeri UUJZIlQSclhrIqDHZJ4V

galeri NsIbQnnA9hCblWBuvqel