Fenerbahçeliler Derneği’nin kapatma davası önümüzdeki günlerde açıklanacak

Fenerbahçeliler Derneği’nin kapatma davası önümüzdeki günlerde açıklanacak

Rodop Asliye Savcılığı tarafından Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin kapatılması talebiyle yeniden açılan davanın duruşması bugün (6 Eylül Çarşamba) görüşüldü. 

Dava duruşmasında Fenerbahçeliler Derneği’nin avukatlığını İlker Çavuşoğlu yaptı. Dernek aleyhine açılan dava bugün sabah saatlerinde Rodop İli Tek Hakimli Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüşüldü. Duruşmada Fernerbahçeliler Derneği Asbaşkanı Emre Kamil ise şahitlik yaptı. Yapılan duruşmada tarafların avukatları, hakime önce sözlü olarak görüşlerini belirtiler ardından dosyalarını sundular. 

Öte yandan, Fenerbahçeliler Derneği’nin aleyhinde davaya müdahil olan Kafkasköy Pontuslular Derneği de katıldı. Pontuslular Derneği’nin avukatlığını ise Türk azınlık dernekleriyle ilgli davalardan tanınan İskeçeli avukat Stergios Yalaoglu yaptı. 

Gümülcine adliyesindeki duruşmaya Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mümin Hasan, dernek yöneticileri ve dernek avukatı İlker Çavuşoğlu’nun yanı sıra DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah katıldı. 

Dava kararının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Hamsi balıkçıların yüzünü güldürdü
Önceki Hamsi balıkçıların yüzünü güldürdü
Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı
Sonraki Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencileri çevre temizliği etkinliğine katıldı