Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Essen Başkonsolosu Aydın, mabetlere yönelik saldırıları kınadı

Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, hafta içerisinde saldırıya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, hafta içerisinde saldırıya uğrayan Bochum-Dahlhausen beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camii’ni ziyaret etti.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Bochum-Dahlhausen DİTİB Sultan Ahmet Camii dernek başkanı Güngör Kadir Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Essen Başkonsolosu Aydın, geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Bochum-Dahlhausen DİTİB Sultan Ahmet Camii’ne düzenlenen saldırıyı kınıyoruz” dedi. 

galeri 1JN7QdHbs8S87MJWpc48

Essen Muavin Konsolosu Mustafa Aldı, Din Hizmetleri Ataşesi İbrahim Halil Karamanve Eğitim Ataşesi Sabri Yolcu ile birlikte DİTİB Sultan Ahmet Camii ziyaret eden Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, “İslam düşmanlığı ve ayrımcılığın artmakta olduğu bu hassas dönemde, karşılıklı saygı ve barış içinde bir arada yaşama anlayışının güçlenmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.