Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Corendon acentalara iftar verdi

Düseldorf

Düseldorf
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

 

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Almanya’nın Düsseldorf kentinde Corendon Airlines, Türk seyahat acentalarına iftar verdi.İftar programına çok sayıda Türk seyahat acentası yetkilisi katıldı. Programda söz alan Corendon Airlines Almanya Bölge Sorumlusu Ahmet Cemal, 1 Haziran’dan itibaren Almanya’nın sekiz ile Hollanda’nın bir şehrinden tarifeli İzmir seferlerine başlayacaklarını açıkladı. Emin adımlarla Türk seyahat acentaları ile birlikte hedeflerine ilerlediklerini söyleyen Ahmet Cemal,’’Hedefimiz içinde 2020 yaz sezonunda İzmir sefer sayılarını artırmak ve Anadolu sefer sayılarını programlarımız içine dahil etmek’’diye konuştu.

 

galeri dsc 4898 SwzLpIeC4Z

 

25 UÇAK  

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Karaer,’’3 farklı havayolu lisansı ve 25 uçakla 2019 yılında havayolu taşımacılığı yapıyoruz. Almanya pazarında 6 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Önce Türkiye uçuşları ile başlayan Almanya uçuşlarımız daha sonra Yunanistan, İspanya, Fas, Mısır uçuşları ile yolumuza devam ediyoruz’’

 

galeri dsc 4905 HOoRpRpL5

 

‘FIRSATLARI KULLANIYORUZ’

Türkiye’ye yapılan uçuşlarda Türk seyahat acentalarının vereceği desteklerin önemine vurgu yapan Yıldıray Karaer,’’ Her ne kadar tatil havayolu gibi olsak da artık seyahat ajantalarına hitap edecek uçuşları planlamaya başladık. Biz çeşitli fırsatları kullanarak Almanya pazarında varlığımızı artırmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Air Berlin’in pazardan çekilmiş olması. Geçen sene Germania’nın pazardan çekilmesi bizi hızlı kararlara alarak Köln ve Münster’den uçuşlara başlamaya karar kıldık. Eylül itibari ile de Nürnberg’den uçmaya başlıyoruz’’dedi.

galeri dsc 4888 FgW8E6db4g

 

MÜNSTER ADANA SEFERLERİ

Almanya’nın sekiz hava meydanına İzmir seferleri başlatııklarının altını çizen Yıldıray Karaer,’’Bu İzmir seferleri 1 Haziran itibari ile başlıyor ve tüm yaz boyunca devam edecek. Aynı zamanda 2019-2020 kış programımızı da hazırladık. Almanya uçuşları kışın da devam edecek.Münster’den Adana seferleri 29 Haziran’da başlıyor. 2020 yılını planlıyoruz.’’şeklinde konuştu.   

 

galeri depositphotos 29877559 xl xIBz 2hvc

galeri dsc 4889 mzfoXasSPB

galeri 4 QMUYPXXL3M

galeri dsc 4891 MNa1416cAw

galeri JP Q35p9Yr

galeri dsc 4875 mA7vrS3Kf0