Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Berlin polisi Arap kökenli kişiye şiddet uyguladı

Almanya’nın başkenti Berlin’de iki polis memurunun para cezasını ödemediği için hakkında yakalama emri bulunan Arap kökenli kişiye 3 çocuğunun önünde orantısız şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de iki polis memurunun para cezasını ödemediği için

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde polis memurlarının kişiyi zorla yere yatırarak ters kelepçe ile bileklerini bağladıkları ve şiddete başvurdukları görülüyor.

galeri ZrW2Mulqv73j5BRkw XT

Görüntülerde bir polis memurunun kelepçeli şahsın eşine "Burası benim ülkem, sen de misafirsin", "Burada ülkemin kurallarına uyacaksın", "Çeneni kapa, bana bağırma ve sakın dokunma seni hapse tıkarım" dediği duyuluyor.

Berlin polisinden yapılan açıklamada, iki polis hakkında yabancı düşmanlığı içeren hakarette bulundukları gerekçesiyle soruşturma açıldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca hakarete uğrayan kişinin 750 avroluk para cezasını ödeyerek mevcut yakalama emrini iptal ettirdiği bilgisi paylaşıldı.