Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Belçika’nın Ankara Büyükelçiliği’nden PKK açıklaması

Belçika’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, PKK’nın bir terör örgütü olduǧuna vurgu yapıldı.

Belçika'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, PKK'nın bir terör örgütü olduǧuna
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Belçika'nın Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, PKK'nın bir terör örgütü olduǧu belirtilerek, "Belçika'nın terörle mücadelede Türkiye ile sıkı iş birliği içinde çalıştığı" ifadesine yer verildi.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

Açıklamada, Belçika Federal Savcılıǧı tarafından PKK terör örgütü ile iltisaklı 36 kiși aleyhine açılan davada, Federal Savcılığa bağlı dava dairelerinin söz konusu şüpheliler hakkındaki suçlamaları düșürme kararına geçen cuma itiraz edildiği anımsatıldı.

 

Belçika'ya göre, PKK’nın bir terör örgütü olduǧu vurgulanan açıklamada, terörle mücadelede Türkiye ile sıkı iș birliǧi içinde çalışıldığı ve ileride de bu iş birliǧinin devam ettirileceği öne sürüldü.