Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Başkonsolos İzbul, Altın Adımlar Derneği Yöneticilerini Ağırladı

Başkonsolos İzbul, Altın Adımlar Derneği Yöneticilerini Ağırladı
18829 Hit

DÜSSELDORF – Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, engelli bireylerin toplumsal hayata daha güçlü katılımı için faaliyet gösteren Altın Adımlar Derneği yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyarete, Altın Adımlar Derneği Onursal Başkanı Mustafa Sayın ile Kurucu ve Dernek Başkanı Serkan Solmazkatıldı. Görüşmede, derneğin yürüttüğü çalışmalar, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik projeler ve gelecekte hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar ele alındı.

📲 Bizi WhatsApp Kanalımızdan Takip Edin

Son dakika haberlerini ve önemli gelişmeleri anında telefonunuza alın.

👉 WhatsApp Kanalına Katıl


Image Caption

 


Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı değerlendirildi

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede; engelli vatandaşların eğitim, istihdam, sosyal yaşam ve kültürel faaliyetlere daha etkin katılımını sağlayacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Taraflar, sosyal sorumluluk alanında geliştirilebilecek ortak projeler ve kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Başkonsolos İzbul: "Bu çalışmalar toplum adına büyük değer taşıyor"

Başkonsolos Ali İhsan İzbul, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik yürütülen her çalışmanın büyük önem taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata eşit ve etkin biçimde katılımını destekleyen çalışmaları son derece kıymetli buluyoruz. Altın Adımlar Derneği'nin bu alanda ortaya koyduğu özverili çalışmalar, dayanışma kültürünün güçlenmesine önemli katkı sağlıyor. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilebilecek iş birliklerini değerlendirmekten memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri ve anlamlı çalışmaları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum."

Mustafa Sayın: "Engeller dayanışmayla aşılır"

Altın Adımlar Derneği Onursal Başkanı Mustafa Sayın, Başkonsoloslukta gördükleri ilgi ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Altın Adımlar Derneği olarak engelli bireylerin toplumun her alanında daha görünür ve daha güçlü olması için çalışıyoruz. Bizim inancımız, engellerin dayanışma, sevgi ve ortak akılla aşılabileceği yönündedir. Sayın Başkonsolosumuzun desteği ve yapıcı yaklaşımı bizleri son derece mutlu etti. Önümüzdeki süreçte ortak projelerle daha fazla insana ulaşmayı hedefliyoruz."

Serkan Solmaz: "Ortak projeler üretmeye hazırız"

Derneğin Kurucu Başkanı Serkan Solmaz ise ziyaretin yeni iş birliklerinin başlangıcı olacağına inandıklarını belirterek şu değerlendirmede bulundu:

"Kuruluşumuzdan bu yana engelli bireylerin hayatına dokunan kalıcı ve sürdürülebilir projeler üretmek için çalışıyoruz. Sayın Başkonsolosumuzla gerçekleştirdiğimiz görüşmede hem faaliyetlerimizi aktarma hem de gelecekte yapılabilecek ortak çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bu ziyaretin önemli projelere vesile olmasını temenni ediyoruz."

İş birliği mesajı

Görüşmede; engelli bireylere yönelik farkındalık projeleri, ailelere yönelik destek programları, kültürel ve sosyal etkinlikler ile toplumda erişilebilirliğin artırılmasına yönelik çalışmalar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.