Avrupa Kayseriler Birliği Genel Kurulu 23 Ekim Pazar Günü Saat 11:00'da Almaya'da yapıldı.
Genel Kurul, İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından divan heyetinin seçilmesi ile başladı.
Faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Mevcut başkan Muzaffer Polat, bu güne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı projeler hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.
Polat, konuşmasının ardından seçime geçildi.
Genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Muzaffer Polat, yeniden Avrupa Kayseriler Birliği Genel Başkanı olarak seçildi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve 23. Ve 24. Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri MHP Milletvekilileri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Kayseri CHP Milletvekili Çetin Arık, genel kurula
telekonferans ile bağlanarak, genel kurulun hayırlara vesile olması dileğinde bulundu ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.
Başkan Muzaffer Polat ise kendisini ve ekibini 3. kez seçen gelen kurul üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.