Close Menu
Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    31 Mayıs 2025
    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi Cumartesi, Mayıs 31
    • Gazete Arşivi
    • Makale
    • Röportaj
    • Foto Galeri
    • Video Galeri
    Facebook X (Twitter) Instagram LinkedIn YouTube
    • Avrupa
    • Balkanlar
    • Türkiye
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Teknoloji
    • Aile/Sağlık
    • Spor
    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Anasayfa»Avrupa»Ankara’da evim olsun diyenler için cazip fırsat
    Avrupa

    Ankara’da evim olsun diyenler için cazip fırsat

    Avrupanın SesiAvrupanın Sesi30 Kasım 2018
    Ankara’da evim olsun diyenler için cazip fırsat
    Ankara’da evim olsun diyenler için cazip fırsat
    Paylaş.
    Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link

    ALMANYA

    📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

    Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

    • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
    • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
    👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7

    Emlak Konut güvencesiyle Pasifik İnşaat-Çiftay uzmanlığını buluşturan Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara, Türkiye lansmanından önce avantajlı fiyatlarıyla Düsseldorf’ta yatırımcılarla bir araya geliyor.

     

     

    Tüm dünyada sadece estetik anlamda değil, şehir yaşamına kattığı değerle ön plana çıkan projeleriyle tanınan Kohn Pederson Fox’un (KPF) tasarladığı Merkez Ankara, sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi olma özelliği taşıyor. Merkez Ankara, 1,7 milyon metrekarelik büyüklüğüyle şehir merkezinin en büyük yeşil alanı olacak Millet Bahçesi’ne de doğrudan erişim imkânı sunuyor.

     

    Ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarını bir arada sunan Merkez Ankara’dan ev sahibi olmak isteyenler 950 Euro’dan başlayan taksitlerle 3+1 daire sahibi olma şansının yanı sıra 60 aya varan vade farksız ödeme imkânından da yararlanabilecek.

     

    galeri merkez anka XuIFUiZXRL

     

    Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara’nın ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarından oluşan ve tüm ihtiyaçların çözüldüğü bir şehir projesi olduğunu söyledi. Merkez Ankara’nın henüz Türkiye’de lansmanının yapılmadığına dikkat çeken Fatih Erdoğan, Almanya’da gerçekleştirdikleri tanıtım günleriyle başta Almanya’da yaşayan Türkler olmak üzere tüm yatırımcılara Türkiye’deki fırsatları birebir anlatmak istediklerini ifade etti. Fatih Erdoğan, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla Almanya’daki yatırımcılara çok özel fırsatlar sunduklarını belirtti.

     

    Merkez Ankara’nın şehir merkezinin en büyük yeşil alanı olacak Millet Bahçesi’ne bir köprü aracılığıyla bağlanacağını belirten Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

     

     

    “Merkez Ankara Eski Ankara ile Yeni Ankara’nın kesiştiği, şehrin en ulaşılabilir noktasında yükseliyor. Tarihi Ankara projesi bu bölgede yer alıyor. Ankara Kalesi civarındaki eski Ankara evleri ve Ulus’ta bulunan Cumhuriyet dönemi binaları yenileniyor ve etrafları temizlenerek tarihi doku ortaya çıkarılıyor. Merkez Ankara da eski ve yeni Ankara arasında adeta bir köprü oluşturuyor.”

     

     

    galeri merkez anka 8REtJF7fpU

     

     

    Mart 2019’da faaliyete geçmesi beklenen ve Avrupa’nın en büyük eğlence parkı Ankapark’ın da projenin komşuları arasında konumlandığını ifade eden Fatih Erdoğan, “İstanbul’u ve birçok şehri Başkent’e bağlayan Yüksek Hızlı Tren Garı Merkez Ankara’ya yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca metro ve yeni Başkentray ile projemiz şehir içi ulaşımının da merkezinde yer alacak. Bütün bu dönüşümler ve ulaşım kolaylıklarıyla Ankara, daha fazla turist çeken bir merkez haline gelecek. Biz de Merkez Ankara ile Başkent’in cazibesini daha da artıracağız” dedi.

     

    Ankara’nın bütün adliyelerinin bir araya getirileceği Yeni Adalet Sarayı’nın bu bölgede planlandığını anlatan Fatih Erdoğan, Ankara’nın en büyük iki şehir hastanesinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi’nin aynı bölgede yapıldığını söyledi. Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin bu bölgede yer aldığını belirten Fatih Erdoğan, Ankara’nın önde gelen müzeleri, kültür sanat merkezleri, stadyum ve kapalı spor salonlarının da Merkez Ankara’nın çevresinde konumlandığına dikkat çekti.

     

    Paylaş. Facebook Twitter WhatsApp Telegram E-mail Copy Link
    Önceki YazıYTB 2019’da ‘Prof. Dr. Fuat Sezgin Bursu’ verecek
    Sonraki Yazı G-20 Liderler Zirvesi başladı
    Avrupanın Sesi avatarı
    Avrupanın Sesi
    • Website
    • Facebook
    • X (Twitter)
    • Instagram

    İlginizi Çekebilir

    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    31 Mayıs 2025
    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    Merz

    Almanya’dan Ukrayna’ya Menzil Desteği

    26 Mayıs 2025
    Yorum Yazın Cancel Reply

    Gündemdekiler
    fransa 1

    Fransa’da mescide ırkçı saldırı: Kur’an-ı Kerimler yere atıldı, duvarlara gamalı haçlar çizildi

    Avrupanın Sesi31 Mayıs 2025

    Fransa’nın kuzeydoğusundaki Moselle vilayetinde, Saint-Avold kenti yakınlarında bulunan L’Hopital kasabasındaki eski bir mescit kimliği belirsiz…

    akib avrupa toplanti1

    AKİB Genel Başkanı Hızar: “Eylül’den itibaren 7 ülkede 15 toplantı gerçekleştireceğiz”

    31 Mayıs 2025
    zafer sirakaya3

    Sırakaya: “Solingen’i unutmadık, NSU’yu da unutturmayacağız”

    30 Mayıs 2025
    solingen anma 5

    Solingen ırkçı saldırısının üzerinden 32 yıl geçti

    30 Mayıs 2025
    Reklam 1 Reklam 2 Reklam 3 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7
    Hakkımızda
    Hakkımızda

    Avrupa'nın Sesi, Avrupa'daki en güncel haberleri tarafsız, hızlı ve güvenilir bir şekilde okuyucularına sunmayı hedefleyen dijital bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, kültür, spor ve daha birçok alanda Avrupa gündemini yakından takip eder, öne çıkan gelişmeleri anında aktarırız.

    Amacımız, Avrupa'da yaşayan herkesin doğru bilgiye kolayca ulaşmasını sağlamak ve farklı bakış açılarıyla zenginleşen bir haber deneyimi sunmaktır.

    E-mail: info@avrupaninsesi.com

    Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn WhatsApp
    Menüler
    • İmpressum
    • Künye Bilgisi
    • İletişim
    • Gizlilik Politikası
    • Çerez Politikası
    • Kişisel Verilerin Korunması
    • Reklam Politikası
    • Site Kullanım Koşulları
    Linkler
    Antalya Haber Ankara Boşanma Avukatı Dedicated Server mikroyesilim.com Maç bileti satın al Akor mag-trade.com
    İzinsiz yazı, resim, videolar alınamaz. İçerik ekleyenlerin yazıları kendi sorumluluğundadır.
    © 2013 - 2025 Avrupanın Sesi Tüm Hakları Saklıdır.
    • İletişim
    • Künye Bilgisi
    • Haber Arşivleri
    • Yazarlarımız

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. İptal etmek için Esc tuşuna basın.