Almanya’nın Siegen kentinde 22 yaşındaki bir kadın, Weidenauer Straße üzerindeki evinde ölü bulundu. Genç kadının baş bölgesinde yaralar tespit edildiği bildirildi.
Olay, 7 Ağustos 2026 Cuma günü akşam saatlerinde meydana geldi. Polis ve savcılığın paylaştığı bilgilere göre kadın ile 28 yaşındaki eski partneri arasında sabah saatlerinde tartışma yaşandı.
Son dakika haberlerini ve önemli gelişmeleri anında telefonunuza alın.
👉 WhatsApp Kanalına Katıl
Şüpheli, aynı gün saat 17.45 sıralarında polisi arayarak durumu bildirdi. Adrese sevk edilen sağlık ekipleri ve acil servis doktoru, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Eski partner gözaltına alındı
Olay yerindeki ilk incelemelerin ardından 28 yaşındaki eski partner şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.
Şüpheli, 8 Ağustos’ta Siegen Yerel Mahkemesindeki nöbetçi hâkimin karşısına çıkarıldı. Savcılığın talebi üzerine hakkında öldürme şüphesiyle tutuklama kararı verildi ve cezaevine gönderildi.
Hagen Polisi özel ekip kurdu
Olayın bütün ayrıntılarının ortaya çıkarılması amacıyla Hagen Polisi bünyesinde özel bir cinayet soruşturma ekibi görevlendirildi.
Siegen Savcılığı ile Hagen Polisi tarafından yürütülen soruşturmada olayın nasıl gerçekleştiği, tartışmanın nedeni ve genç kadının kesin ölüm sebebi araştırılıyor.
Yetkililer, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle olayın ayrıntıları hakkında şimdilik daha fazla bilgi paylaşılmadığını bildirdi.
Kesin ölüm nedeni araştırılıyor
Genç kadının baş bölgesinde yaralar bulunduğu doğrulanırken kesin ölüm sebebine ilişkin adli incelemenin sonucu henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.
Soruşturma makamları, 28 yaşındaki kişinin olayla bağlantısını araştırmayı sürdürüyor. Şüpheli hakkındaki suçlamalar, kesinleşmiş bir mahkeme kararı bulunmadığı sürece iddia niteliği taşıyor.
