Ay: Şubat 2022
Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Miraç Kandili dolayısıyla bir program düzenlendi. Sofya’daki soydaşlarla mübarek geceyi idrak eden Osmangazi Belediye…
Türk Demokratik Partisi (TDP) kuruluşunun 30’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında başkent Üsküp’te Miraç Kandili özel programı düzenledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20-22 Şubat 2022 tarihlerinde Afrika ülkelerine gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında YTB’nin faaliyetleri bölgedeki medyada geniş yer buldu.
Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Prof. Dr. Lütfi Sunar’ın editörlüğünde hazırlanan “Müslüman Dünyada Çağdaş Düşünce” serisinin ikinci 4 cildi çıktı.
Dostluk Eşitlik Partisi (DEB) Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, ‘Balkan Kolunda Kadın Olmak’ projeye konuk olarak katıldı.
Rusya’nın saldırısı nedeniyle can güvenliklerinden endişe eden Ukraynalı bazı aileler, Edirne ve Kırklareli’ndeki sınır kapılarından Türkiye’ye gelmeye devam ediyor.
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının ardından yoğun göç dalgasının yaşandığı Polonya sınırı, çocuklu aileler haricinde sivillere kapatıldı.
Hollanda’da, Ermeni güçlerinin 26 Şubat 1992’de Hocalı’da yaptığı katliamın kurbanları anıldı.
Almanya’nın üçüncü bir ülkenin Ukrayna’ya Alman tanksavarları vermesine izin vereceği iddia edildi.
“Hak ile batılın mücadelesinde, iyi ile kötünün mücadelesinde her zaman zorluklar, engeller olacak, kumpaslar olacak. Gerektiğinde bunları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birer birer bertaraf edeceğiz”