Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Yunan polisinde ajanda krizi

Yunan polisinde ajanda krizi 📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde! Gelişmeleri kaçırmayın!
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Yunan polisinde ajanda krizi

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

Yunanistan'da polisin yeni yıl ajandasındaki Kıbrıs ve Makedonya haritaları medyaya yansıyınca kıyamet koptu. Başlatılan soruşturmada 14 polis açığa alındı.

Yunan polis teşkilatının 2019 yılı ajandasında Kuzey Kıbrıs ve Makedonya haritalarının olması tartışma başlatırken, 14 polis rozetini kaybetti.

Milliyetin haberine göre; Ajandadaki haritada Kuzey Kıbrıs ve Makedonya'nın yer alması skandal olarak nitelendirildi.

 

galeri 770x406 yunan polisi dovdugu gocmenleri ciplak hal XsdF02rgFj

Olay medyaya yansıyınca polis teşkilatında soruşturma başlatıldı ve 14 polis görevlerini ihmal sebebiyle açığa alındı.

Polis teşkilatının sendika üyeleri, ajandanın basımını üstelenen özel şirketin şu ana kadar cezalandırılmadığını belirtti. Yunan medyasına göre, haritada Kıbrıs Cumhuriyeti ve FYROM (Former Republic of Macedonia) yazılmalıydı.