Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Yunan Başbakanı Miçotakis polis araçları için Fransa’yı terci etti

Tercih yine Fransa, Miçotakis Polis aracı tercihini yine Fransa’dan yana

Tercih yine Fransa, Miçotakis Polis aracı tercihini yine Fransa’dan yana kullandı. 370 adet yeni Peugeot 308 marka araç Yunanistan Emniyet Teşkilatı’na teslim edilmeye hazır.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Yunanistan Emniyet Teşkilatı polis aracı filosuna yeni araçları katmaya hazırlanıyor. Daha önce de çoğunlukta Fransa’nın ürettiği Citroen marka araçlar kullanılırken, yine tercih Fransa’dan yana oldu ve bu defasında da Peugeot marka araçlar tercih edildi.            

Hatırlanacağı üzere Avrupa Birliği’nin “ESPA 2014-2020” kalkınma programı kapsamında, Yunanistan Emniyet Teşkilatı’na 2020 yılının başından bu yana 661 adet yeni araç teslim edilmişti, şimdi de 370 adet yeni polis aracı Yunanistan’da ihtiyaç olan bölgelere gönderilmek üzere hazır hale getirildi.