Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

THY’den öğrencilere müjde

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokolle, öğrencilerin uçak bileti alımında yüzde 25’lik indirimden faydalanması için artık öğrenci belgesi ibraz etmesi gerekmeyecek.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan

Öğrencilerin bilet alımlarını kolaylaştırmak amacıyla YÖK ve THY arasında imzalanan protokole göre THY, YÖK veri tabanına kayıtlı öğrencilerin bilgilerini doğrulama sistemi üzerinden kontrol edebilecek. Bu sayede, öğrenciler herhangi bir belge ibraz etmeden indirimli bilet alabilecek.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

500 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANDI

 

YÖK yetkilerinden alınan bilgiye göre THY, yüksek öğretim kaydı bulunan 24 yaşını geçmemiş öğrencilere, belge ibraz etmeleri karşılığında uçak bileti bedellerinde yüzde 25 indirim sağlıyordu. THY yetkilerinden alınan bilgiye göre 2014'te 500 bini aşkın öğrenci bu indirimden faydalandı.

 

Kaynak: AA