Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Münih’teki psikopat Neonazi çıktı

Münih’teki saldırı gerçekleştiren Almanya ve İran vatandaşı aşırı sağcı ırkçı çıktı. İranlı Neonazi 4’ü Türk olan 9 kurbanını kasten yabancılar arasından seçmiş.

Münih'teki saldırı gerçekleştiren Almanya ve İran vatandaşı aşırı sağcı ırkçı

Münih'te 4'ü Türk 9 kişiyi öldüren ve ardından da intihar eden saldırganın Neonazi olduğu ortaya çıktı. Hitler'le aynı doğum gününe (20 Nisan) sahip olduğu için gurur duyan Neonazi, İranlı ve Alman olarak Ari ırkına mensup olduğunu düşünerek, Türklerden ve Araplardan nefret etmiş.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

Naziler Almanların üstün Ari ırkına mensup oldukları düşüncesiyle bütün dünyayı kan gölüne çevirmişlerdi. Bu ideoloji İran'da ve Hindistan'da eski çağlarda konuşulan bir Cermen diline de işaret ediyor. 

 

Neonazi, bundan 5 yıl önce yine bir 22 temmuz günü Norveç'te 77 masum insanı öldüren Anders Breivik'le aynı gün cinayetlerni işlemişti. İranlı Alman saldırganın Breivik'in fotoğrafını WhatsApp'te profil fotoğrafı yaptığı da biliniyor.

 

Saldırganın odasında yapılan adamalarda ise bunalım sonucu insan öldürme üzerine kitaplar bulundu. Bu da cinayetlerin planlı bir şekilde işlendiğinin bir başka göstergesi oldu.