Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu: Halkın meydanlara inmesi çok güzel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul ve Ankara’daki askeri kalkışmaya ilişkin, “Bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Aynı sıkıntıların yeniden yaşanmasını istemiyoruz” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya

Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin parlamenter demokrasinin vazgeçilmezi olan yurttaşların iradesine bağlı olduğunu belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Aynı sıkıntıların yeniden yaşanmasını istemiyoruz. Cumhuriyete ve demokrasimize sahip çıkıyor, inancımızı eksiksiz bir şekilde koruyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

Kılıçdaroğlu, "Her darbe girişimi karşısında toplumun ortak tepki vermesi gerekiyor. Dolayısıyla kim yaparsa yapsın, nereden gelirse gelsin, nasıl teröre karşı ortak bir tavır takınıyorsak, darbe konusunda da hepimizin ortak tavır takınması gerekir'' diye ekledi.