Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısı

İstanbul Valiliği, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında 41 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralanan 130 vatandaşın tedavilerine devam edildiğini bildirdi.

İstanbul Valiliği, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında 41 kişinin

Atatürk Havalimanı'nda, canlı bomba saldırısı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Sayısını 3 olarak değerlendirdiğimiz canlı bomba saldırısında, ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 60'a yakın yaralı hastanelere intikal ettirilmiştir" dedi.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

 

Bekir Bozdağ: 31 ölü var, yaralı 147

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre, bana en son ulaşan rakama göre, 31 civarında ölü var. Bunların kimlikleri henüz tespit edilmiş değil. Yaralı sayısı da 147 olarak bana intikal etti" dedi.

 

AP'ye göre bilanço daha ağır

 

Amerika merkezli haber ajansı Associated Press (AP) ise üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberinde, saldırıda ölenlerin sayısının 50'ye yakın olduğu bilgisini abonelerine servis etti.

 

Ayrıntılar geliyor…

5772d3b6e50aa91ac051fce7

 

5772d3b640201129383f5f48

 

5772d3b6ac1fe347b4f22af0

 

5772d3b6a781b63b504d4fa0