Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Gümülcine Başkonsolosu Ünal: Çepelli köyü camiinde cuma namazını eda etti

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine’ye bağlı Çepelli köyünü ziyaret etti.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine’ye bağlı Çepelli köyünü ziyaret
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’le birlikte, bugün (24 Şubat Cuma) Yassıköy belediyesine bağlı Çepelli köyünü ziyaret ederek soydaşlarla görüştü ve köy camiinde cuma namazını kıldı. 

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri 48VIR5CjFf03sErsyrdC

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkonsolos Ünal’ın soydaşlarla çektirdiği fotoğraf ve “Rodop iline bağlı Çepelli köyünü ziyaret edip, soydaşlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için soydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı. 

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de, “Bugün cuma namazını Yaka köylerimizden Çepelli köyünde eda ettik, cemaate ‘Tövbe ve Dua’ hakkında konuştuk. Bize ev sahipliği yapan ve ikramda bulunan köy idarecilerine, teşekkür ediyoruz.” paylaşımında bulundu.