Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Batı Trakya’nın ebedi lideri Dr. Sadık Ahmet’in ismi YTB toplantı salonuna verildi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Batı Trakya Müslüman
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın unutulmaz lideri, Dostluk Eşitlik Barış Partisi'nin (DEB) kurucusu ve ilk başkanı merhum Dr. Sadık Ahmet’in ismini yeni toplantı salonuna vererek yaşatacak.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri ohzR1NRiQJi8c3rksIHL

YTB Başkanı Abdullah Eren, Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi Işık Ahmet’i ağırladı. Kısa sohbetin ardından YTB Başkanı Eren, Dr. Sadık Ahmet'in isminin verildiği toplantı salonunu gezdirdi. 

galeri z0CyVFm3jRp0PiXbUIOk

Dr. Sadık Ahmet’in ismini toplantı salonuna verdiklerini belirten Eren, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Hayatını Türklüğe adamış büyüklerimize vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebilirsek ne mutlu… Batı Trakya‘daki soydaşlarımızın ebedi lideri Dr. Sadık Ahmet’in adı kurumumuz YTB‘de ismini taşıyan salonda da yaşayacak. Kıymetli eşi Işık Teyze'ye katılımı için teşekür ederim" ifadelerine yer verdi.

Açılış kurdelesi birlikte kesildi

YTB Başkanı Abdullah Eren ile Işık Ahmet, 24 Temmuz 1995'te vefat eden
Batı Trakya Türklerinin unutulmaz lideri Dr. Sadık Ahmet'in isminin verildiği salonu birlikte açtı.

galeri Td0my27d uis1hODbp8U