Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya

Başkonsolos Aydın, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Demir’i ağırladı

Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, Zonguldak Ticaret ve

Türkiye Cumhuriyeti Essen Başkonsolosu Taylan Özgür Aydın, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’i ve beraberindeki heyeti, Essen’deki Başkonsoloslukta ağırladı.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

Ziyaret sırasında Başkonsolos Aydın, misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak ile Essen arasındaki iş birliğini geliştirmek için çeşitli fırsatların değerlendirilebileceğine vurgu yaptı. Aydın, Zonguldak’ın Essen ile daha yakın ilişkiler kurması gerektiğini belirtti.

Zonguldaklı hemşehrilerinin davetlisi olarak Essen’de bulunan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, sıcak karşılaması ve misafirperverliği için Başkonsolos Aydın’a teşekkür ederek, "Bu ziyaretin Zonguldak ile Essen arasındaki iş birliğinin artmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Başkonsolos Aydın’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret, iki şehir arasındaki dostane ilişkilerin pekiştirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.