Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Sosyal Medya
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Avrupa’da kullanılan oy pusulaları Köln’den uçakla Türkiye’ye gönderildi

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Almanya’nın çeşitli temsilcikleri ile çevre ülkelerde kullanılan oy pusulaları Köln/Bonn Havalimanından uçakla Türkiye’ye gönderildi.

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel
Reklam 1 Reklam 7 Reklam 2 Reklam 4 Reklam 5 Reklam 7 Reklam 7

Amsterdam, Anvers, Brüksel, Deventer, Düsseldorf, Essen, Frankfurt, Kassel, Köln, Lüksemburg, Mainz, Münster ve Rotterdam seçim bölgelerinde kullanılan oyların bulunduğu çuvallar, kara yoluyla Köln'e getirildi.

📢 Avrupa’nın Sesi Cebinizde!

Gelişmeleri kaçırmayın! Avrupa’dan ve dünyadan en güncel haberler artık cebinizde.

  • WhatsApp kanalımıza katılın, özel haberler ve analizlere anında ulaşın
  • Anlık bildirimlerle sıcak gelişmeleri ilk siz öğrenin
👉 WhatsApp Kanalımıza Katıl

galeri OiVGIbJuvRmKoE48sMY5

Çuvallar konsolosluk görevlileri ve siyasi parti temsilcilerinin gözetiminde kargo konteynerlere konularak Türk Hava Yollarına (THY) ait kargo uçağına yüklendi.

galeri 3O vkbiQK0E0JvsMrkfi

Türkiye'nin Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, "Misyonlarımızdan, başkonsolosluklarımızdan ve Lüksemburg Büyükelçiliğimizden seçim torbaları geldi ve komisyon üyelerinin şahitliğinde uçağa yüklendi. Bunlar tutanak altına alındı ve imzalar atılarak gönderildi." dedi.

galeri 6Xp4zHICZkpZGX rt4Le

Oy pusulalarının yüklendiği uçak gece geç saatlerde Türkiye'ye doğru yola çıktı.